Amadeus

Reiselivsnæringen er en av verdens største næringer og hver 10 arbeidsplass er knyttet til stillinger innen denne næringen. Reisemønstrene er i konstant endring og kundene er ikke lengre så forutsigbare. En reisekonsulent skal i dag forholde seg til store mengder informasjon fra ulike leverandører, ulike tekniske løsninger samt kunder som krever et høyt servicenivå og raske tilbakemeldinger. Amadeus er det mest brukte reservasjonssystemet i Norge og via denne GDS har reisekonsulenten oversikt over hundrevis av flyselskaper samt hoteller og bilutleiefirmaer i hele verden.

Amadeus er designet for å imøtekomme kravene som bransjen har i forhold til å kunne utføre reservasjoner effektivt og kvalitativt. Ca 99 % av alle flyruter i verden er tilgjengelig via Amadeus og alle reservasjoner blir bekreftet umiddelbart. Databasen i Tyskland er den største sivile databasen i Europa. Den håndterer over 500 millioner bookinger hvert år.

Dersom du skal søke jobb i bransjen er det ofte et minimumskrav at du har kjennskap til Amadeus. Dette nettbaserte kurset gir deg nettopp denne kunnskapen! I og med at kurset er nettbasert kan du studere når og hvor det passer deg.

Utskrift

Iata Atc Logo

logo viasinc

treider

Training for travel
  • Kontakt oss

   Konsulent Wenche Samuelsen
   Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   Stensberggaten 17 A
   0171 Oslo

   Man – fre: 8:00 – 16:00

  • Følg oss