Studiefakta IATA

Utdanningen er den samme i hele verden og ved bestått eksamen får man et sertifikat som er globalt anerkjent DTTF (Diploma in Travel and Tourism Foundation).

Det fokuseres ikke på spesielle områder i utdannelsen og man jobber med hele verden som ”marked”. Man har stort fokus på prisberegning av internasjonale flybilletter, geografi verden rundt og ellers generell reisebyråkunnskap om cruise, bilutleie, hotell, turoperatør og reiselivs terminologi. Kompetansen gir kunnskaper som er nyttig for arbeid i reiselivsnæringen i hele verden og man har tilegnet seg en spisskompetanse som gir gode jobbmuligheter i tariffavdelingen på et reisebyrå eller i et flyselskap.

Kjennskap til Amadeus eller et annet reservasjonssystem er nødvendig dersom man søker stillinger i bransjen og inkludert i kurset er også en grunnopplæring (ca 20 timer) i Amadeus. Man kan selvfølgelig også velge andre reservasjons systemer som f.eks, Sabre, Abacus eller Galileo.

Utskrift

Iata Atc Logo

logo viasinc

treider

Training for travel
  • Kontakt oss

   Konsulent Wenche Samuelsen
   Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   Stensberggaten 17 A
   0171 Oslo

   Man – fre: 8:00 – 16:00

  • Følg oss